Ayarlanabilir Sabit Sehpa SS4
 Ayarlanabilir Sabit Sehpa SS4
 Ayarlanabilir Sabit Sehpa SS4
 Ayarlanabilir Sabit Sehpa SS4
 Ayarlanabilir Sabit Sehpa SS4

Ayarlanabilir Motosiklet Sehpası SS4 Turuncu (TMXSS4ST-6)

Marka : Torque-MX
Fiyat : ₺2.840,00(KDV Dahil)
  • Renk: Turuncu
  • Ağırlık: 5.570gr
  • Malzeme: Çelik
  • Ürün Ölçüleri: Uzunluk: 36cm, Genişlik: 36.5cm, Yükseklik: 42.5cm
  • Kaldırma Yüksekliği: 42.5cm-45.5cm
  • Maksimum Taşıma Kapasitesi: 300kg
  • Garanti Süresi: 2 Yıl

Torque-MX ayarlanabilir motosiklet sehpası, motosiklet bakımında pratiklik ve güvenlik sunar. Çamurlu ve bozuk zeminlerde bile dengede kalabilmesi için ayak açısının değiştirilebilir yapısıyla tasarlanmıştır. Bu özellik, maksimum stabilite ve güvenlik sağlar. Bakım sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz cıvatalarınızı ve spreylerinizi saklayabileceğiniz özel bir alanı bulunmaktadır. Bu alan, bakım işlemlerinizde düzen ve kolaylık sağlar. Sehpa üzerindeki özel kauçuk kaplama, yüksek tutuş sunarak devrilme veya kayma riskini minimize eder.

Elektrostatik toz boya kaplaması; metal yüzeye %98 oranında yapışarak aşınma, korozyon, kimyasal etkilere ve darbelere karşı ekstra direnç kazandırır. Beş farklı renkte tasarlanmış olan bu sehpa, motosikletinizin estetiğiyle mükemmel bir uyum sağlar. Kendi sticker tasarımlarınızı ekleyebileceğiniz geniş bir bölüm de mevcuttur.

Ayarlanabilir motosiklet sehpası; 36 cm uzunluk, 36.5 cm genişlik ve 42.5 cm ile 45.5 cm arasında ayarlanabilir kaldırma yüksekliğine sahiptir. Turuncu renkte sunulan bu sehpa, 5.570 gram ağırlığındadır ve maksimum 300 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Çelik malzeme kullanılarak üretilen bu ürün, motosiklet bakımınızı daha güvenli ve verimli hale getirir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR