Sabit Sehpa SS1
Sabit Sehpa SS1
Sabit Sehpa SS1
Sabit Sehpa SS1
Sabit Sehpa SS1

Sabit Motosiklet Sehpası SS1 Yeşil (TMXSS1ST-4)

Marka : Torque-MX
Fiyat : ₺2.730,00(KDV Dahil)
  • Renk: Yeşil
  • Ağırlık: 6.490gr
  • Malzeme: Çelik
  • Ürün Ölçüleri: Uzunluk: 36cm, Genişlik: 36cm, Yükseklik: 42.5cm
  • Maksimum Taşıma Kapasitesi: 300kg
  • Garanti Süresi: 2 Yıl

Motor sporlarının gerektirdiği zorlu bakım süreçleri için tasarlanan Torque-MX sabit motosiklet sehpası, motosiklet bakımını güvenli ve pratik hale getirir. Çelik yapısı, uzun ömürlü kullanım sunar. Çevre dostu elektrostatik toz boya kaplaması; %98 oranında metale yapışarak aşınma, korozyon ve darbelere karşı üstün direnç sağlar.

Bakım sırasında cıvatalarınızı ve spreylerinizi saklayabileceğiniz özel alan bulunur. Sehpa üzerindeki delikler, tornavidalarınızı düzenli bir şekilde asmanıza yardımcı olur. Her türlü zeminde dengeli ve düz bir tutuş sağlayan birleşik ayak yapısı, çamurlu ve bozuk zeminlerde de güvenle kullanılabilir. Özel kauçuk kaplama, yüksek tutuş sunarak devrilme veya kayma riskini ortadan kaldırır. Sticker tasarımlarınızı ekleyebileceğiniz geniş bir bölüm de bulunmaktadır. Böylece sehpanızı kişiselleştirebilirsiniz.

Sabit motosiklet sehpası, 6.490 gram ağırlığındadır. Ürün, 36 cm uzunluk, 36 cm genişlik ve 42.5 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Maksimum 300 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Yeşil dahil beş farklı renk seçeneğiyle sunulan bu sehpa, motosikletinizin estetiğine ve kullanım alanınıza uyum sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR