Sabit Sehpa SS2
Sabit Sehpa SS2
Sabit Sehpa SS2
Sabit Sehpa SS2
Sabit Sehpa SS2

Sabit Motosiklet Sehpası SS2 Yeşil (TMXSS2AL-4)

Marka : Torque-MX
Fiyat : ₺3.540,00(KDV Dahil)
  • Renk: Yeşil
  • Ağırlık: 3.560gr
  • Malzeme: Alüminyum
  • Ürün Ölçüleri: Uzunluk: 36cm, Genişlik: 36cm, Yükseklik: 42.5cm
  • Maksimum Taşıma Kapasitesi: 250kg
  • Garanti Süresi: 2 Yıl

Torque-MX sabit motosiklet sehpası, motokros ve enduro motosikletleri için tasarlanmıştır. Alüminyum yapısıyla hem hafif hem dayanıklıdır. Bu sehpa, bakım işlemlerini daha kolay hale getirir. Cıvatalarınızı ve spreylerinizi saklamak için özel alanlar sunar. Delikli tasarımı, tornavidalarınızı düzenli bir şekilde asmanıza olanak tanır. Çalışma alanınızı düzenli tutmanızı sağlar.

Çevre dostu elektrostatik toz boya kaplaması; %98 oranında metale yapışarak aşınma, korozyon ve darbelere karşı direnç sağlar. Çamurlu ve bozuk zeminlerde bile dengeli bir tutuş sağlar. Birleşik ayak yapısıyla her zeminde güvenle kullanılabilir. Özel kauçuk kaplama, devrilme veya kayma riskini en aza indirir.

Yeşil dahil 5 renk seçeneğine sahip Torque-MX sabit motosiklet sehpası, 3.560 gram ağırlığındadır. Ürün, 36 cm uzunluk, 36 cm genişlik ve 42.5 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Maksimum 250 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Geniş sticker alanı ile sehpanızı kişiselleştirebilirsiniz. Dayanıklılık, hafiflik ve pratikliği bir arada sunar. Torque-MX sabit motosiklet sehpası, motosiklet bakımınızı daha güvenli ve verimli hale getirir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR